top of page

Backoffice

Marc Decloedt.jpg
Wendy Moerbeek
Verantwoordelijke Ploegverantwoordelijke

Wendy Moerbeeck is het aanspreekpunt voor alle ploegverantwoordelijken. Zij gaat na of de communicatie tussen coaches, teams en de club goed verloopt. Zij is het aanspreekpunt voor privé initiatieven in de kantine.

Marc Decloedt.jpg
Mathias Soetewey
Verantwoordelijke Club Scheidsrechters

Fair-play is voor Mathias erg belangrijk, een wedstrijd moet eerlijk kunnen verlopen en daarvoor hebben we scheidsrechters nodig. Hij is verantwoordelijk voor het voorzien van (club)scheidsrechters tijdens de wedstrijden.

Marc Decloedt.jpg
Glenn De Ridder
Verantwoordelijke Toogdiensten

Onze kantine is een plek om te genieten van gezelligheid en een drankje. Elke week staan er vrijwilligers klaar achter de toog. Glenn puzzelt een planning in elkaar wanneer de ouders/spelers verwacht worden om toogdiensten te doen.

Marc Decloedt.jpg
Laura Decloedt
Verantwoordelijke Communicatie

Laura is het hoofd van communicatie van Basket Stabroek. Zij houdt zich bezig met alle communicatie die wordt uitgestuurd.

Marc Decloedt.jpg
Kyrina Decloedt
Lid Communicatie

De literaire meesterwerken die op de website en op de socials verschijnen (net zoals deze tekst) worden allemaal bedacht en geschreven door dezelfde hand, namelijk die van Kyrina. Zij is de auteur en eindredacteur van alle verschenen teksten. Verder post Kyrina ook de ingezonden wedstrijdverslagen wekelijks op de website.

“Om mijn liefde voor taal te beschrijven zijn er simpelweg geen woorden.”

Marc Decloedt.jpg
Tom Roels
Lid Sportieve cel

Tom ondersteunt de leden van de sportieve cel en adviseert hen bij het maken van beslissingen met betrekking tot sportieve ontwikkelingen binnen onze club.

Marc Decloedt.jpg
Kris Suy
Lid sportieve cel

Kris ondersteunt de leden van de sportieve cel en adviseert hen bij het maken van beslissingen met betrekking tot de hoge borden: ploegen U14, U16, U18, U21, SENIORS

Marc Decloedt.jpg
Gunter Tijsmans
Lid sportieve cel

Gunter ondersteunt de leden van de sportieve cel en adviseert hen bij het maken van beslissingen met betrekking tot sportieve ontwikkelingen binnen onze club.

Marc Decloedt.jpg
Steven Vanden Abeele
Digitaal

Steven is het hoofd van digitalisatie van Basket Stabroek. Hij houdt zich bezig met de digitalisering van onze club.

bottom of page