Backoffice

Marc Decloedt.jpg
Wendy Moerbeek
Hoofd ploegverantwoordelijken

Wendy is het aanspreekpunt voor alle ploegverantwoordelijken. Zij gaat na of de communicatie tussen coaches, teams en de club goed verloopt. Zij is het aanspreekpunt voor privé initiatieven in de kantine.

Marc Decloedt.jpg
Sabine Theunis
Planning- & zaalverantwoordelijke

Sabine zorgt dat de sporthal gereserveerd wordt en dat iedereen kan spelen. Ze zorgt ook voor de planning van de wedstrijden.

Meer dan 20 jaar wekelijks op post als trouwe supporter van Basket Stabroek.

Marc Decloedt.jpg
Tom Roels
Sportieve cel

Marc Decloedt.jpg
Laura Decloedt
Team communicatie

Samen met Team communicatie zet Laura alles op alles om leden op de hoogte te brengen van toekomstige activiteiten en nieuws vanuit de club.

Marc Decloedt.jpg
Kyrina Decloedt
Team communicatie

Samen met Team communicatie zet Kyrina alles op alles om leden op de hoogte te brengen van toekomstige activiteiten en nieuws vanuit de club.

Marc Decloedt.jpg
Sofie Stragier
Team communicatie

Samen met Team communicatie zet Sofie alles op alles om leden op de hoogte te brengen van toekomstige activiteiten en nieuws vanuit de club.

Marc Decloedt.jpg
Glenn De Ridder
Verantwoordelijke Toogdiensten

Als je voor, tijdens en na een wedstrijd nog gezellig iets kan komen drinken in onze kantine, dan heb je dat mee aan Glenn te danken. Hij heeft de moeilijke taak om de kantinekalender op te stellen die bepaalt wanneer de kantine geopend is doorheen het seizoen.

“Sfeer en gezelligheid brengen mensen bij elkaar en waar kan dat nu beter dan in de kantine van Basket Stabroek!”