Bestuur

Marc Decloedt.jpg
Marc Decloedt
Voorzitter

Marc Decloedt is de voorzitter van Basket Stabroek. Hij zet zich dagelijks in voor het algemeen welzijn binnen de club.

Met een groot hart voor jeugd en sport, gedreven door het verenigingsleven maar vooral graag een bezieler van ieder doordacht initiatief.

Citaat: ‘It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change’ – Charles Darwin-

Marc Decloedt.jpg
Patouche van Staaij
Ondervoorzitter

Patouche van Staaij is de ondervoorzitter van Basket Stabroek. Zij assisteert de voorzitter in de algemene en operationele taken van het voorzitterschap. Zij helpt de andere leden van het bestuur met hun taken

Marc Decloedt.jpg
Peggy Verdonk
Secretariaat

Peggy is hoofd secretariaat van Basket Stabroek. Zij behandelt voornamelijk administratieve zaken zoals: inschrijvingen, medische fiches, contact met bond, ongevallen enz.

Ik heb een groot ❤ voor 🏀.
Zelf hou ik van een goede communicatie en samenwerking. Een luisterend 👂 voor iedereen.

Citaat:
‘Geloof dat je het kunt en je bent al halverwege

Marc Decloedt.jpg
Karin De Vel
Financieel

Karin De Vel is de penningmeester van Basket Stabroek. Zij beheert de financiën van de club. Alle financiële transacties worden door haar opgevolgd.

Marc Decloedt.jpg
Gie De Ridder
Sportief

Gie is het hoofd van de sportieve cel van Basket Stabroek. Met zijn team maakt hij de trainingsschema’s en verzorgt hij de samenstelling van de ploegen. Hij staat in voor de sportieve opvolging van de spelers, de refs en de coaches.

Marc Decloedt.jpg
Steven Vanden Abeele
Communicatie & Digitaal

Steven is het hoofd van communicatie van Basket Stabroek. Hij houdt zich bezig met alle communicatie die wordt uitgestuurd. Verder onderhoudt hij ook de facebookpagina en de website van de club.

Hij is tevens hoofd van digibal van Basket Stabroek. Hij houdt zich bezig met de digitalisering van onze club.