top of page

Bestuur

Marc Decloedt.jpg
Marc Decloedt
Voorzitter

Marc Decloedt is de voorzitter van Basket Stabroek. Hij zet zich dagelijks in voor het algemeen welzijn binnen de club.

Met een groot hart voor jeugd en sport, gedreven door het verenigingsleven maar vooral graag een bezieler van ieder doordacht initiatief.

Citaat: ‘It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change’ – Charles Darwin-

Marc Decloedt.jpg
Patouche van Staaij
Ondervoorzitter

Patouche van Staaij is de ondervoorzitter van Basket Stabroek. Zij assisteert de voorzitter in de algemene en operationele taken van het voorzitterschap. Zij helpt de andere leden van het bestuur met hun taken.

Citaat:
"Onze belangrijkste taak is om te proberen om (jonge) mensen te inspireren, zodat ze goed kunnen worden in wat ze willen doen."

Marc Decloedt.jpg
Nicole De Bleecker
Secretariaat

Nicole is hoofd secretariaat van Basket Stabroek. Zij behandelt voornamelijk administratieve zaken zoals: inschrijvingen, medische fiches, contact met bond, ongevallen enz.

Citaat: “Feel the rhythm! Feel the rhyme! Get on up, it’s basket time!”

Marc Decloedt.jpg
Sabrina Schuurbiers
Financieel

Sabrina Schuurbiers is de penningmeester van Basket Stabroek. Zij beheert de financiën van de club. Alle financiële transacties worden door haar opgevolgd.

Marc Decloedt.jpg
Gie De Ridder
Sportief

Gie is het hoofd van de sportieve cel van Basket Stabroek. Met zijn team maakt hij de trainingsschema’s en verzorgt hij de samenstelling van de ploegen. Hij staat in voor de sportieve opvolging van de spelers, de refs en de coaches.

bottom of page