top of page

Kennismaken

Basketball
Beste sportieveling(e)

Welkom bij Basket Stabroek! Met jouw lidmaatschap begin je aan een sportief avontuur. Jij geniet een heel sportseizoen lang van (naargelang je leeftijd) een intensieve training in de week en regionale basketbalwedstrijden in het weekend. Je zal stapsgewijs leren omgaan met winst maar ook met verlies. Als groep streven jullie naar het behalen van een sportief doel.
Je wordt op basis van je leeftijd ingedeeld in een team. Aan het hoofd van zo’n team staat een gediplomeerde coach die wordt ondersteund door een ploegverantwoordelijke. De coach leert jullie tijdens de trainingen niet alleen veel bij over techniek, maar ook over tactiek en teamspirit. Sportiviteit is het kerndoel van onze club. Ons bestuur werkt dagelijks keihard om het voor iedereen zo leuk mogelijk te maken. Zo voelt iedereen zich thuis in onze club!
Basketball Net
Basketball Dribble
Als lid bij Basket Stabroek ga je voluit voor sportiviteit, maar we zijn natuurlijk meer dan enkel een sportclub. Je kan hier gewoon gezellig samenkomen in de kantine tijdens één van de wedstrijden of deelnemen aan de vele activiteiten die we organiseren in en rond de sporthal. 

We hopen dat je met heel veel plezier leert kennismaken met basketbal. Wij zijn er zeker van dat jij over een talent en de motivatie beschikt om je hier te amuseren!
 
We wensen je veel succes maar vooral plezier bij het spelen van onze super leuke teamsport!

#Stabroek one team!
Wil jij ook kennismaken met basketbal bij Basket Stabroek?
 
Vul dan de infofiche in en we nemen contact met je op om verder af te spreken.
bottom of page